Mordet i Risveden

Mordet i Risveden

By Suni Olson

 • Release Date : 2012-11-20
 • Genre : Deckare och thrillers
 • FIle Size : 1.77 MB
Score: 3.5
3.5
From 157 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Mordet i Risveden Torsten Hellberg, känd profil i Göteborgs nöjesliv påträffas mördad och dumpad i en sjö i ett naturskyddsområde. Sportfiskaren Leif Holm blir vittne till dumpningen.

En polis läcker för media. Pressen avslöjar att sportfiskaren Leif Holm bevittnat händelsen och utsätter hans liv för fara.

Kriminalinspektör Li Björk omplaceras till polisområde Fyrbodal som yttre befäl efter en intern maktstrid på Länskriminalen. Med mod, värme och kvinnlig intuition nystar hon upp det komplicerade mordet.

Fjortonåriga Lena Johanssons får inte det stöd som förväntas när hon återvänder hem efter att ha utsatts för gruppvåldtäkt. Hon mobbas och genomlider återigen sexuella övergrepp. Hon kastas ut ur hemmet och hamnar i en psykopatisk hallicks garn.

Mordet i Risveden är en samhällskritisk spänningsroman och den andra boken i sviten Ringar på vattnet.

Reviews

 • Mordet i risveden

  4
  By Janne Andersson
  Mycket bra bok och väldigt intressant! Innehållet är spännande, tyvärr fanns det många stav och grammatikfel.
 • Mordet i Risveden

  1
  By Lisappppp
  Den sämsta bok jag någonsin läst. Samtliga kategorier! Författaren blandar tom ihop namn på karaktärer! En massa sexanspelningar som totalt saknar betydelse för boken. Kan inte på något sätt rekommendera den.
 • Risveden

  1
  By Jomaglile
  En fruktansvärt dåligt skriven bok. Både språkligt och stilistiskt. Liknar mest en skoluppsats. Sen att den är dåligt korrekturläst gör inte saken bättre. Ovanpå detta pedofila sexskildringar som inte har ett dugg med den övriga handlingen att göra. Inte som jag förstår i alla fall. Den här boken måste platsa bland de sämsta jag läst någonsin, och då har jag läst åtskilliga. Hur något bokförlag velat ge ut den är för mig en gåta

keyboard_arrow_up