STHLM DELETE

STHLM DELETE

By Jens Lapidus

 • Release Date : 2015-10-07
 • Genre : Deckare och thrillers
 • FIle Size : 1.09 MB
Score: 4.5
4.5
From 85 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

STHLM DELETE Lapidus i explosiv högform!

På nytt möter vi Emelie och Teddy, det ofrivilliga paret från Jens Lapidus storsäljande Vip-rummet. Hon: nybliven advokat på glassiga byrån. Han: kåkfararen som försöker leva på rätt sida lagen, numera som advokatbyråns fixare och specialutredare. I STHLM DELETE dras de in en härva med djupa förgreningar i Stockholms olika världar, där historien lever i nuet och hotar alla inblandade.

Ett larm går och en väktare blir kallad till ett hus ute på Värmdö.
Där väntar inget vanligt inbrott utan ett lik: en människa som blivit massakrerad.
En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Emelie Jansson åtar sig i hemlighet att vara hans försvarare, trots att hennes arbetsgivare på byrån är emot det.
Vem är den mördade på Värmdö? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappade för länge sedan? Medan Emelie i hemlighet börjar nysta i fallet tvingas Teddy konfrontera sitt förflutna, samtidigt som hans vilsne systerson Nikola är på väg att göra om alla hans misstag. Snart är de indragna i ett spel med galet höga insatser som får våldsamma konsekvenser för dem alla.

STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar. Det här är Jens Lapidus i explosiv högform.

Formgivare: Jonas Lindén

Reviews

 • GB

  4
  By uöss
  HTTdgedugtttccstuohxyyyhrhe
 • MÄSTERLIG!!!

  5
  By puttepurjo
  Lapidus "rules"!!!!!
 • Det är ju otroligt bra läsning!

  5
  By K.Lybeck
  Som vanligt levererar dessa böcker 100% spänning. Bra från början till slut.
 • Wicked!

  5
  By Silverreven
  Grym bok. Jens Lapidus skriver fantastiskt insatt och medryckande. Med trovärdiga men spännande karaktärer. Börja med första boken i serien dock, I VIP-rummet.

keyboard_arrow_up